Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałata ryżowo- paprykowo-kukurydziana

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

2 szkl rżu ugotowanego na sypko
kukurydza
4 duże cebule lub pora
majonez, sól, pieprz, musztarda, 20 dag żółtego sera
ogórki kiszone 4 szt.
jajko 4 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: sałata ryżowo- paprykowo-kukurydziana

paprykę, cebulę jajka , ogórki, paprykę pokroić w kosteczkę. Ser zetrzeć na tarce. Wszystko razem wymieszać, doprawić i jeść:)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Myszka75 16.03.2012 21:08
też taką robię:)
wojtek10_89 13.10.2010 13:34
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak