Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka w sosie z ogórków konserwowych

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śmietana 5 łyżek
majonez 5 łyżek
sól do smaku
pieprz do smaku
jajko 3 sztuki
ogórki konserwowe 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka w sosie z ogórków konserwowych

Śmietanę łączymy z majonezem. Ogórki konserwowe trzemy na tarce o grubych oczkach. Dodajemy do sosu, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy na połówki. Połówki jajek polewamy sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aginaa 28.09.2010 17:54
super
aginaa 28.09.2010 17:54
super
Ewa111 22.09.2010 10:01
dobry i ciekawy przepis
krzyniu1984 22.09.2010 08:39
ciekawy ten sos! muszę spróbować!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak