Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gyros

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczka 1 szt
kapusta pekińska 1 szt
majonez tradycyjny 4 łyzki
przyprawa kebab- gyros Prymat 1 opak
ogórki 1 kartuskie
ketchup 3 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: Gyros

Pierś kroimy w paseczki i obsypujemy przyprawa gyros. Odstawiamy na 15 minut. Potem smażymy, aż do zrumienienia i miękkości. Do miski na dno kładziemy paseczki piersi, przekładamy pokrojonymi w kostkę ogórkami oraz dodatkami ze słoika (papryka i cebula) , znów pierś i ogórki. Mieszamy majonez z keczupem i smarujemy. Na wierzch dodajemy kawałeczki kapusty pekińskiej. GOTOWE.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emilia21 12.12.2011 15:45
mmmm
Emilia21 12.12.2011 15:45
mmmm
plocia 23.07.2011 17:23
dawno nie jadłam, ochoty mi narobiłaś
daria899 04.04.2011 21:34
super
Justyna73 01.10.2010 14:50
najlepsza na imprezy
Justyna73 01.10.2010 14:50
najlepsza na imprezy
gacopierz23 24.09.2010 17:06
Pycha polecam na niedzielę
Małgorzata113 21.09.2010 07:26
robię i polecam, smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak