Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej z dodatkiem buraczka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 0,5 kg
cebula 1 sztuka
burak 1 sztuka
olej 3 łyżki
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej z dodatkiem buraczka

Buraczka ścieramy na tarce o drobnych oczkach, rozcieramy z dodatkiem wody. Sok odcedzamy. Sok dodajemy do kapusty a z niej odciskamy nadmiar kwaśnego soku. Cebulę siekamy. Łączymy ze sobą wszystkie składniki, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak