Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapłon

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula 1/2
czosnek 2 ząbki
pieprz
chleb czerstwy 8 kromek
smalec 1 (ze skwarkami)

Przepis i sposób przygotowania na: kapłon

Na początku najlepiej pokroić bardzo drobno cebulkę. Czosnek przecisnąc przez praskę i rozetrzeć z solą. Wszystko przełożyć do głębokiego talerza. Dodać pokrojony w kostkę suchy chleb lub pokruszony oraz łyżkę smalcu. Następnie całość zalać wrzątkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 22.10.2013 20:12
Smaczne i dla każdego.
gosia47-47 14.12.2010 17:14
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak