Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZRAZY WIEPRZOWE Z NADZIENIEM

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 20 dag
mięso wieprzowe 4 plastry
szynka pokrojona w kosteczkę 4 łyżki
natka pietruszki 4 łyżki
olej 2 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: ZRAZY WIEPRZOWE Z NADZIENIEM

Pieczarki umyć, oczyścić i pokroić w cienkie plasterki.
Plastry mięsa rozbić tłuczkiem przez folię. Ułożyć na nich szynkę, pie­truszkę i pieczarki
Mięso zrolować, związać nitką, po­solić i oprószyć pieprzem.
Zrazy usmażyć na oleju często obracając.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rogalik 03.09.2011 22:16
super
irenka 14.04.2011 22:15
musi być smaczne
Magda60 30.01.2011 22:36
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak