Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kalarepa duszona

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

89 dkg kalarepy
sól
masło
cukier
rosół
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: kalarepa duszona

Młode kalarepy obrać, pokroić, dusić pod przykryciem na maśle. Do smaku dodać soli, cukier mała ilość rosołu- wlać w Momocie gdy kalarepa nie jest jeszcze miękka. Gdy kalarepa zmięknie i rosół się wygotuje, posypać natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 10.03.2012 20:09
w takiej postaci jeszcze nie jadłam :)
Marek6 26.09.2011 00:11
super
Agnieszka/picola 15.09.2011 20:14
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak