Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PINI

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

parówki 12
cebula 2
pieczarki 1,5 kg
groszek konserwowy 1,5 puszki

Przepis i sposób przygotowania na: PINI

wszystkie składniki kroję w drobną kostkę. Pieczarki z cebulą duszę na małym ogniu z odrobiną oleju. Dolewam szklankę wody, dodaję do smaku pieprz i odbrobinę wegety trzeba uważać z solą ponieważ parówki są słone. Do pieczarek z cebulą dorzucam pokrojone w kosteczkę parówki i groszek z puszki wraz z wodą. Gotuję 30 minut, robię zasmażkę : łyżka masła i łyżka mąki, mieszam, gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak