Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szaszłyk po cygańsku z ryżem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z drobiu 60 dag
boczek wędzony 20 dag
pomidory 4 szt
cebule 2 szt
papryka 2 szt
pieczarki kilka szt
Przyprawa curry orientalna Prymat
pieprz i sól
masło do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: szaszłyk po cygańsku z ryżem

Mięso pokroić w kostkę ,pomidory w plasterki ,cebulę na ćwiartki pieczarki na połowę.Składniki nadziać na szpadki,przyprawić pieprzem,solą i curry,posmarować olejem.Piec około 15 minut na grillu lub patelni.podawać z ryżem i surówką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rybciia 15.03.2012 23:35
super
Ewelina38 15.01.2012 08:39
pyszne jedzonko
olkaaa 07.01.2012 11:34
extra
gacopierz23 30.09.2011 12:40
bardzo mi smakował
Ania67 11.09.2011 12:45
To powód dla którego lubie grillowac:)
Ewelina47 02.09.2011 08:55
pycha
jeta72 08.07.2011 00:36
świetny;)
Patrycja33 05.05.2011 16:33
oo ciekawy i smaczny
RenataZ-et 03.05.2011 22:06
wyśmienite danie
Mirka-Ludomila 13.04.2011 00:25
super
Grazyna0211 06.03.2011 14:15
super szaszłyczek!
teresa18 01.03.2011 19:46
przepyszne
eli_555 18.02.2011 22:55
szybko i smacznie
Katarzyna156 10.12.2010 16:58
bardzo ciekawy przepisek :)
ben-ka 09.12.2010 22:20
Super propozycja na szybkie danie.
mysza666 23.11.2010 17:13
mniam:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak