Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka faszerowne

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 8 szt
szynka 3 plasterki
ogórki konserwowe 2 szt
cebula 0,5 szt
majonez 3 łyż
pieprz, sól

Przepis i sposób przygotowania na: jajka faszerowne

jajk ugotowac na twardo i przekroić na pół i wydrążyć zółtka. Ogórki cebulę i szynkę wymiszać z wydrażonymi żółtkami oraz majonezen doprawić do smaku. Farsz wyłożyć na jajka i można posypać startym żółtm serem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 14.07.2012 19:38
ser dodałam do farszu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak