Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z polędwicą sopocką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

polędwica sopocka 10-15 dkg
jajko 3-4 ilość
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z polędwicą sopocką

Na rozgrzany olej wrzucić polędwicę i smażyć do momentu gdy polędwica będzie już przypieczona po czym jaja wybić w miseczkę i dodać do nich przyprawy: sól , pieprz.
Wlać jaja na patelnie podkręcić ogień , ściąć jajka i gotowe :)

Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 09.12.2012 10:57
pyszne śniadanko!!;)
novita23 01.08.2011 10:49
pyszne
Zosia3003
Zosia3003 05.03.2011 04:45
NA ŚNIADANKO SUPER..
Katarzyna/kate1980 29.01.2011 15:01
robię podobną jest pyszna
ewelinapac 16.12.2010 09:03
pyszna
Małgorzata113 20.09.2010 08:49
taką lubię, jest pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak