Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rolmopsy na pieczarkach

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śłedzie matiasy 0,5 kg
ogórki konserwowe 2 szt
papryka konserwowa 100 gr
pieczarki 300 gr
cebula 1 szt , mała
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Rolmopsy na pieczarkach

Paprykę i ogórka pokroić w paski i nadziać nimi śledzie, zrolować i spiąć wykałaczką.

Pieczarki pokroić w kostkę, cebulę w pół talarki i usmażyć na oleju doprawić solą i pieprzem

Usmażone pieczarki rozłożyć na półmisku i na nie ułożyć rolmopsy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 31.12.2012 16:39
pycha!!;]
Betka 31.12.2012 16:39
pycha!!;]

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak