Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bitki drobiowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś drobiowa 2 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
masło roślinne 2 łyż
natka pietruszki 1 gałązka

Przepis i sposób przygotowania na: Bitki drobiowe

Pierś pokroić, rozbić tłuczkiem, posolić i posypać pieprzem. Zrumienić na złoty kolor na obie strony na maśle roślinnym. Ułożyć na patelni, posypać natką i odstawić na 15 min pod przykryciem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 04.07.2011 22:49
świetne
marcia71 03.07.2011 14:18
ekstra
iwona332 09.05.2011 10:35
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak