Bitki drobiowe

Bitki drobiowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś drobiowa

    2 szt
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • masło roślinne

    2 łyż
  • natka pietruszki

    1 gałązka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pierś pokroić, rozbić tłuczkiem, posolić i posypać pieprzem. Zrumienić na złoty kolor na obie strony na maśle roślinnym. Ułożyć na patelni, posypać natką i odstawić na 15 min pod przykryciem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

gosia561

04.07.2011 22:49
świetne

marcia71

03.07.2011 14:18
ekstra

iwona332

09.05.2011 10:35
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat