Przepis i sposób przygotowania na: Figowiec
Krem:
żółtka cukier i pokrojoną czekoladę ubijać na parze aż do rozpuszczenia składników. Masło utrzeć do białości dodać masę żółtkową wymieszać i wyłożyć na upieczonym placku z bakaliami.
figi | 20 dkg |
rodzynki | 20 dkg |
orzechy włoskie | 20 dkg |
cukier | 12 łyżek |
białko | 12 szt |
mąka | 2 łyżki |
cukier -krem | 6 łyżek |
żółtka-krem | 12 szt |
masło-krem | 1 kost |
czekolada mleczna | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: