Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta z pieczarkami

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 0,7 kg
pieczarki 30 dkg
cebula 1 szt
masło 3 łyżki
ziele angielskie 4 szt
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt
sól do smaku do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta z pieczarkami

Ugotować kapustę z zielem i listkami, odcedzić. Pieczarki i cebulę pokroić usmażyć na maśle dodać soli i pieprzu. Wymieszać z kapustą i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marzencia2007 02.09.2013 11:56
robiłam kiedyś, pyszności
m1monika 01.04.2013 00:24
bardzo smaczna :-)
Krystyna32 27.04.2012 07:32
pycha
Emilia21 13.12.2011 14:01
mmm
Emilia21 13.12.2011 14:01
mmm
Anna169Hosz 23.06.2011 10:45
Zupełnie w moim guście- super.
traktorek 18.02.2011 09:30
pyszności
danusia19671 26.09.2010 09:47
Ja taką kapustę robię na oleju rzepakowym
Margo1 23.09.2010 11:29
Ekstra wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak