Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surowka z kapusty pekinskiej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 300 g
puszka kukurydzy 1 szt.
marchewka 1 szt
koper 1
jogort naturalny 1 szkl
zabekczosnku 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: surowka z kapusty pekinskiej

kapuste szatkujemy dodajemy kukurydze oraz starta marchewke mieszamy.jogurt laczymy z zmiazdzonym czosnkiemi posiekanym koprem.doprawiamy papryka i sola .sosem polewamy warzywa .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 23.09.2010 21:11
i pomidorek ........pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak