Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Leczo z kielbaska slaska

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukinia 1 kg
pomidor 1,5 kg
czosnek 3 ząbki
kiełbasa śląska 4 sztuki
cebula 1 kg
papryka zielona 3 kg
papryka żółta 3 kg
papryka czerwona 3 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Leczo z kielbaska slaska

Cebulę podsmażamy. Dodajemy paprykę i cukinię pokrojoną w grubą kostkę. Dusimy aż papryka będzie miękka a cukinia twardawa. Następnie dodajemy pomidory obrone ze skórki i również pokrojone w grubą kostkę. Na samym końcu dodajemy kiełbasę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smakowita 16.05.2012 17:45
uwielbiam takie dania
IZABELA29 28.08.2011 14:48
pyszne i sycące danie
edyta44 27.08.2011 11:07
smaczne
marta1371 07.08.2011 22:55
Smaczne
edyta44 14.07.2011 20:02
pycha
Malinka 28.11.2010 22:22
Bardzo lubię leczo:) A to z kiełbaską śląską na pewno jest pyszne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak