Składniki:
kapusta biała | 2 kg |
marchewka | 3 |
olej | 1 szklanka |
ocet 10 % | 1/2 szklanki |
Musztarda sarepska Prymat | 3 łyżki |
sól | 2 łyżki |
seler korzeniowy | 1 |
cukier | 1/2 szklanki |
papryka czerwona | 2 |
kapusta biała | 2 kg |
marchewka | 3 |
olej | 1 szklanka |
ocet 10 % | 1/2 szklanki |
Musztarda sarepska Prymat | 3 łyżki |
sól | 2 łyżki |
seler korzeniowy | 1 |
cukier | 1/2 szklanki |
papryka czerwona | 2 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: