Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

panga

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filety z pangi 2
jajko
mąka pszenna
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej

Przepis i sposób przygotowania na: panga

Rozmrożone filety dobrze osuszyć ręcznikiem papierowym, przyprawić. obtoczyć w mące, roztrzepanym jajku i na końcu w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju na rumiano z każdej strony.

Podawać np z ziemniakami i surówką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Smakosz6 09.07.2011 13:40
pycha
sundaytn 06.05.2011 00:46
dobre jak zawsze:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak