Składniki:
gęś | 1 ćwiartka |
włoszczyzna | 1/2 porcji |
czosnek | 2 ząbki |
cebula | 1 szt |
pieczarki | 15 dkg |
tłuszcz do smażenia | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
śmietana | 3 łyżki |
sól | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
gęś | 1 ćwiartka |
włoszczyzna | 1/2 porcji |
czosnek | 2 ząbki |
cebula | 1 szt |
pieczarki | 15 dkg |
tłuszcz do smażenia | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
śmietana | 3 łyżki |
sól | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: