Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta serowo-rzodkiewkowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

twaróg 30 dag
rzodkiewka 1 pęczek
śmietana 2 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta serowo-rzodkiewkowa

Rzodkiewkę zetrzeć na tarce i wyrobić z twarogiem. dodać pozostałe składniki, doprawić do smaku i wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak