Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbasa z ogniska

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasa typu zwyczajna 150 gram
plaster chudego wędzonego boczku 1 szt
łyżeczka musztardy 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbasa z ogniska

Jagodę jałowca rozgniatamy i mieszamy z musztardą. Kiełbasę nacinamy na końcach na krzyż, plaster boczku smarujemy musztardą i owijamy nim kiełbasę. Spinamy wymoczoną wykałaczką. Tak przygotowaną kiełbasę nadziewamy na patyk i pieczemy nad ogniem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rakow2
rakow2 15.08.2011 15:44
wolę kaszankę
SyMiki 09.08.2011 18:39
super
PaniMISIOWA 06.05.2011 16:55
to zdjęcie mi uprzytomniło jak bardzo bym chciała zjeść kiełbaskę z ogniska!!!
gosia561 08.04.2011 11:58
to jest to

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak