Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta paprykowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

papryka 1 kg
marchewka 1 kg
cukinia 1 kg
pomidory 1 kg
cebula 5 sztuk
czosnek 3 ząbki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta paprykowa

W/w składniki przemielić przez maszynkę. Dusić na oleju 30 minut, jako pierwsze: marchew, cebula i papryka. Dodać sól, pieprz, oregano, jarzynkę. Podawać na zimno lub ciepło. Na zimę przekładać do słoików.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kotlet 21.10.2010 20:55
dobra ta pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak