Składniki:
pieczarki | 10 dag |
ryż | |
dynia | 70 dag |
natka pietruszki | 1 pęczek |
cebula | |
czosnek | |
białe wino | 1 szklanka |
bulion | 3 szkl |
masło | 3 łyżki |
sól i pieprz | |
żółty ser starty | 3 łyżki |
pieczarki | 10 dag |
ryż | |
dynia | 70 dag |
natka pietruszki | 1 pęczek |
cebula | |
czosnek | |
białe wino | 1 szklanka |
bulion | 3 szkl |
masło | 3 łyżki |
sól i pieprz | |
żółty ser starty | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: