Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bagietka na szybko

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 2 sztuki
salami 1 (plastry)
ser żółty 1 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: bagietka na szybko

Bagietki rozciąż wzdłuż. Poamarować obie połówki masełkiem czosnkowym. Salami i ser położyć na bagietkach Włożyć do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na ok. 15 minut. Podawać na ciepło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 13.05.2012 14:57
ojj kiedyś robiłam je często, szybkie śniadanko lub kolacja to była
ronald88 21.09.2011 12:40
super
ronald88 21.09.2011 12:40
super
marta639 17.09.2010 21:03
Bardzo dobra bagietka.
cukiereczek 08.08.2010 08:57
szybkie i dobre
rosik93 27.06.2010 00:19
szybkie i smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak