Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli z ogókiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona
majonez
sól, pieprz
ogórki konserwowe 3 szt.
jajko 3 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli z ogókiem

Makrele rozdrobić obierając z ości.Jajka zetrzeć na grubej tarce.Ogórki pokroić w kostkę.Wszystko razem wymieszać.Dodać 3 łyżki ketchupu oraz majonezu i wymieszać.Doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak