Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dorsz z pieczarkami

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 30 dag
pół szklanki śmietany
cebula 2 szt.
sól i pieprz
filet z dorsza 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: dorsz z pieczarkami

Usmażyć rybę i pieczarki oddzielnie. Usmażoną rybę przełożyć do naczynia żaroodpornego i przykryć pieczarkami usmażonymi z cebulą. Polać śmietaną. Zapiekać w piekarniku 10-20min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 26.04.2012 10:32
smaczne danie
kuklik 19.01.2012 16:29
mniam
iga2 06.08.2011 12:13
przepis godny polecenia
Iwona51
Iwona51 11.04.2011 00:13
pycha
traktorek 09.02.2011 11:33
ryba z pieczarkami super
Izabela/bella81 31.10.2010 00:14
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak