Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bagietka z czosnkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 1 szt
masło czosnkowe 2 łyż
pietruszk posiekana 3 gałązki
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: bagietka z czosnkiem

bagietkę przekroić i podzielić na 4 częsi i każdą posmarowac masłem czonkowym i wstawić do nagrznaego piekarnika i piec na złoty kolr jak sie upieką posypać pietuszką każda mozna jeszcze natrzec zankeim posiekanego czosnku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 01.05.2012 21:33
smaczna
ronald88 21.09.2011 12:40
super
aleksa123 20.06.2011 07:49
Pyszne
gosia561 13.04.2011 23:26
bardzo lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak