Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem z podgrzybków

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

podgrzybki 0,5 kg
cebula biała 2 sztuki
serek topiony śmietankowy duży 1 bloczek
sól
pieprz
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Krem z podgrzybków

Grzyby kroimy w kostkę. Połowę miksujemy, połowę gotujemy i razem z cebulą podsmażamy na oleju. Do grzybów zmiksowanych dodajemy serek - miksujemy całość. Łączymy ze sobą wszystkie składniki, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdaXXX 15.04.2013 10:42
mniam ależ to musi być pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak