Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nalesniki z podgrzybkami i serem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2
mleko 1/3 szklanki
mąka 1/3 szklanki
szczypta soli
ser 2 plasterki
ketchup
podgrzybki 4 usmażone z cebulą

Przepis i sposób przygotowania na: Nalesniki z podgrzybkami i serem

Jajka roztrzepać. Dodać mleko i makę. Posolić. Naleśniki piec z obu stron na rozgrzanej patelni. Na połowe nałożyć ser i złożyć na pół. Na polowe zlozonego naleśnika dac grzyby i ser i złożyć. Podpiec jeszcze chwilę, aby ser się roztopił.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

stokrotka 06.04.2011 07:39
smakołyk

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak