Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka obiadowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusty pekińskiej 1 średnia główka
kukurydzy konserwowej 1 puszka
korniszonów 7-8 sztuk
pora (biała część) 1 sztuka
śmietany 3 łyżki
sól, pieprz do smaku
jogurt naturalny 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka obiadowa

Kapustę drobno poszatkować. Kukurydzę osączyć z zalewy. Korniszony pokroić w plasterki. Pora umyć i pokroić w półplasterki. Kapustę oprószyć solą i pieprzem. Dodać ogórki i kukurydzę. Wymieszać. Dodać połączony jogurt ze śmietaną i ponownie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Smakosz6 17.09.2011 10:29
mmmmmmmmmmmmniam
FAFIK 29.07.2011 09:42
Smaczna!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak