Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser waniliowo-orzechowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

brzoskwiń z puszki 2 połówki
winogrona 1 kiść
polewy czekoladowej 2-3 łyżki
lody orzechowe 250 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Deser waniliowo-orzechowy

Brzoskwinie osączyć z syropu, pokroić na mniejsze części. Winogrona umyć i osuszyć. Na zmrożony talerz położyć część owoców
i trzy łyżki lodów. Następnie obłożyć resztą owoców i polać polewą czekoladową. Udekorować wg uznania
.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota76 16.09.2010 20:02
Wygląda ślicznie i na pewno jest bardzo smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak