Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mielonka do obiadu

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grube plastry mielonki tyrolskiej 3 sztuki
mąka wg uznania
jajko 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Mielonka do obiadu

Jajko roztrzepać. Plasterek mielonki obtoczyć w mące, jajku i w bułce tartej. Potem wstawić na patelkę. Upiec. Pyszne do ziemniaczków.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ana00 13.11.2011 10:01
ciekawy pomysł
Juleczka20 06.09.2011 21:24
pyszna
tomek18 09.08.2011 21:08
super
Gabriela7 10.07.2011 08:08
szybko i smacznie
iwa643 10.07.2011 08:01
pomysłowe
Iwusia 12.04.2011 17:52
szybko i smacznie :)
ziutula
ziutula 04.04.2011 18:01
coś innego i smaczne
gosia47-47 16.09.2010 17:02
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak