Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

paprykowe sznycelki

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone wieprzowe 70 dkg
papryka 1 szt.
kajzerka 1 szt.
cebula 1 szt.
jajko 1 szt.
Kucharek 2 łyzki
Pieprz biały mielony Prymat 1 łyzka
olej do smażenia 150 ml.
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 op.

Przepis i sposób przygotowania na: paprykowe sznycelki

Bułkę namoczyć w wodzie i odcisnąć. Mięso mielone włożyć do miski, dodać kajzerkę i pokrojoną cebulę. Wymieszać Do tego skroić w drobne kosteczki paprykę. Dodać jajko, przyprawy i dobrze wymieszać Łyżką nabierać małe porcje mięsa, Formować kulki, obtaczać w bułce tartej i smażyć na oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mamusia1 03.02.2012 14:25
delikatne i aromatyczne!
mamusia1 03.02.2012 14:25
delikatne i aromatyczne!
Beata73 23.01.2012 19:15
pycha
Beata73 23.01.2012 19:15
pycha
Beata73 23.01.2012 19:14
pycha
SyMiki 28.11.2011 22:25
super
novita23 20.05.2011 16:30
fajny przepis
Beata73 13.05.2011 14:03
super
Beata73 13.05.2011 14:03
super
jolaxa1 07.03.2011 17:17
mmmm
mamusia1 08.01.2011 18:38
wspaniałe!
Beata73 14.11.2010 12:28
bardzo smaczne!
Kryska73 12.11.2010 17:17
szybkie i smaczne
Agnieszka172 29.10.2010 20:38
super przepis
IZABELA29 18.09.2010 12:30
pysznie musze spróbowac

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak