Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta makrelowa

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wędzona makrela 50 dag
cebula 2 sztuki
oliwa 1 łyżka
koncentrat pomidorowy 2 łyżki
posiekana zielenina
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta makrelowa

Makrele obrać ze skóry i usunąć ości. Przepuścić przez maszynkę razem z pokrojoną na ćwiartki cebulą, wymieszać z oliwą,koncentratem i zieleniną, doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina16 05.02.2013 16:14
dobry przepis
aginaa 28.09.2010 17:59
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak