Składniki:
wołowina bez kości | 1 kg |
Musztarda francuska Prymat | 4 łyżki |
bulion | 1 szklanka |
fasolka szparagowa konserwowa | 1 puszka |
mąka | 1 łyżka |
masło | 1 łyżka |
olej do smażenia | |
sól do smaku | |
pieprz do smaku |
wołowina bez kości | 1 kg |
Musztarda francuska Prymat | 4 łyżki |
bulion | 1 szklanka |
fasolka szparagowa konserwowa | 1 puszka |
mąka | 1 łyżka |
masło | 1 łyżka |
olej do smażenia | |
sól do smaku | |
pieprz do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: