Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Budyń czekoladowy z orzechami

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukier 3 łyżki
mleko 0,5 l
budyń czekoladowy 1 bez cukru
orzechy włoskie 1 spora garść

Przepis i sposób przygotowania na: Budyń czekoladowy z orzechami

Z mleka odlać pół szkl mleka rozprowadzić proszek budyniowy. Resztę mleka zagotować dodać cukier i orzechy, dodać resztę mleka z proszkiem i zagotować. Wylać do salaterek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 09.12.2012 14:25
jakoś do orzechów w budyniu nie mam przekonania,może rodzynki bym do niego wsypała..
ben-ka 08.12.2012 19:56
zjadłabym taki budyń:)
Ewelina38 07.10.2012 21:10
uwielbiam ją
Krystyna32 02.05.2012 07:27
fajne
Edyta38 29.07.2011 17:41
extra
Ela20 05.07.2011 11:15
smakowicie wygląda
Allice 20.06.2011 13:07
pyszny :)
angelika14 17.06.2011 16:19
pyszności
rosik93 30.10.2010 23:51
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak