Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

\"Casino\"-Maraskino słodki likier wyrabiany pierwotnie w Dalmacji, w okolicach Zadaru, destylowany z fermentowanego soku maraski, gorzkiej dzikiej wiśni dalmatyńskiej, zazwyczaj z dodatkami jak gorzkie migdały, jaśmin albo wanilia.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

gin 1/2 szkl.

Przepis i sposób przygotowania na: \"Casino\"-Maraskino słodki likier wyrabiany pierwotnie w Dalmacji, w okolicach Zadaru, destylowany z fermentowanego soku maraski, gorzkiej dzikiej wiśni dalmatyńskiej, zazwyczaj z dodatkami jak gorzkie migdały, jaśmin albo wanilia.

Do kieliszków wkładamy po kostce lodu. Gin mieszamy a sokiem z cytryny, maraskino oraz camaprii w shakerze. Przelewamy do kieliszków i podajemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 25.08.2011 09:13
super
Krzysztof42 07.12.2010 14:50
długa nazwa
buksiak12 22.08.2010 18:21
super przepis
Dorota71 22.08.2010 17:58
zapewne pychotka
Emilia22 22.08.2010 17:38
pewnie niebo w gębie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak