Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ruskie gołąbki

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta włoska 0,5 szt
mięso mielone wołowe 0,5 kg
cebula 2 sztuki
jajko 3 sztuki
pieprz i sól do smaku
ryż 1 (surowy)

Przepis i sposób przygotowania na: ruskie gołąbki

Wszystkie składniki wymieszać, kapuste drobno posiekać, ulepić kształt gołąbków i smażyć z obu stron na oleju.

Ułożyć gołąbki w garnku i zalać bulionem. Gotować na małym ogniu ok. 1,5 h

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Smakosz6 08.04.2011 09:49
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Anna141
Anna141 31.03.2011 09:55
palce lizać :)
Magdalena80 13.02.2011 21:56
jak zawsze dobre
berys18 17.01.2011 08:50
super są te gołąbki
zuzanna6 31.10.2010 07:42
świetny pomysł
Smakosz6 28.08.2010 00:16
mniam
IZABELA29 29.06.2010 10:27
fajne warto spróbowac dodaję do swojej książki
Małgorzata113 28.06.2010 08:59
Inna wersja gołąbków, pomysłowe.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak