Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kotlety grochowo-kalafiorowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarek 5 dkg
kalafior
cebula biała
Bułka tarta klasyczna Prymat 1/3 szklanki
jajko 2
olej
sól, pieprz
oregano
tymianek
groch 1 suszony

Przepis i sposób przygotowania na: kotlety grochowo-kalafiorowe

groch gotujemy według przepisu na opakowaniu, odcedzamy. kalafiora gotujemy, pieczarki oczyszczamy, kroimy i smażymy z posiekaną cebulą. wszystkie składniki mielmy. dodajemy jajka, przyprawy i połowę bułki tartej. mieszamy. formujemy kotlety i obtaczamy w bułce tartej.smażymy,aż się zrumieni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak