Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zalewa do ryb

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szklanki wody 4
szklanka octu 1
łyżek płaskich cukru 4 1/2
łyżeczka płska soli 1

Przepis i sposób przygotowania na: Zalewa do ryb

Z wyżej wymienionych składników robimy zalewę Cebulę kroimy w plastry i dodajemy do zalewy. Zalewe musimy zagotować . Taka gotowa zalewą zalewamy wcześniej upieczone rybki. Zakręcamy słoiki, tak aby złapała zakrętka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela28 30.11.2010 11:54
Fajny, klasyczny przepis na zalewę:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak