Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanka ze szpinakiem w cieście francuzkim

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie
mięso mielone wołowe
szpinak
cebula
czosnek
feta
żółtko jajek

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka ze szpinakiem w cieście francuzkim

Na wysmarowana blachę rozłożyć ciasto francuskie, podrmażyć mięso mielone doprawione przyprawą(prymat) z cebulka i czosnkiem oraz szpinakiem.Całosc przełożyc na blachę z ciastem francuzkim pokruszyc fete i przykryć ciastem francuzkim.Wierzch posmarowac żółtkiem i wstawic do piekarnika 180\' na 40 min

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jolanta40 13.10.2010 08:12
wygląda apetycznie
Anita21 24.09.2010 17:01
bardzo fajny przepis
Baska Kaska 21.09.2010 07:26
proste do zrobienia i pyszne, super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak