Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ok. 700 gramów żółtej fasolki szparagowej
1 łyżka masła
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa

1. Fasolkę pokroić na mniejsze kawałki. Ugotować w osolonej wodzie. Kiedy fasolka będzie miękka, odcedzić.
2. Do fasolki dodać masło,przyprawy i ocet. Wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak