Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos do wędzonej ryby

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

olej 120 ml
ocet winny biały 2 łyżki
miód 2 łyżki
Musztarda delikatesowa Prymat 3 łyżki
koperek 3 łyżki (posiekany)

Przepis i sposób przygotowania na: Sos do wędzonej ryby

Ocet wymieszać z miodem oraz szczyptą soli.
Następnie nie przerywając ucierania dodać musztardę oraz stopniowo olej.
Gdy całość zgęstnieje dodać koperek.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak