Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantny sos do mięs z grilla

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

• 1,5 szklanki keczupu lub soku pomidorowego • 3 łyżeczki brązowego cukru • 1 łyżeczka oliwy • 2 łyżeczki sosu sojowego • 1 łyżk

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantny sos do mięs z grilla

Wszystkie składniki sosu umieścić w słoju, zmiksować. Odstawić do lodówki aby sos się
„przegryzł”.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 18.03.2013 13:15
rewelacja;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak