Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z makreli i twarogu na kanapki

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 szt
natka pietruszki
twaróg 200 (tłusty)

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z makreli i twarogu na kanapki

Makrelę obrać ze skóry i ości, rozdrobnić palcami. Wrzucić do naczynia, wkruszyć twaróg, dodać pęczek posiekanej natki pietruszki świeżej, 3 ząbki czosnku, sól i dużo pieprzu. Zmiksować na gładką masę. Schłodzić. Podawać z pieczywem :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Piotr24 25.04.2012 20:04
pyszna
Monika-twin 15.01.2012 23:14
pycha i szybko
PaniMISIOWA 02.08.2011 09:22
moja mama taką robi
Monika-twin 19.06.2011 14:51
Szybko i smacznie.
jogobella231
jogobella231 18.02.2011 16:01
super
cukiereczek 27.12.2010 13:54
na kanapki super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak