Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip z tuńczyka z ziołami

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

tuńczyk 2 puszki (po 200g)
natka pietruszki 1 pęczek
koper 1 pęczek
szczypiorek 1 pęczek
bazylia świeża 1 pęczek
oliwa 100 g

Przepis i sposób przygotowania na: Dip z tuńczyka z ziołami

Umytą zieleninę osuszyć. Listki oberwać i zmiksować.
Dodajemy oliwę, śmietanę oraz tuńczyka. Miksujemy całość do momentu aż powstanie masa kremowa.
Na sam koniec doprawiamy sokiem z cytryny, solą oraz pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak