Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

piersi z kurczaka w panierce migdałowej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 2 szt
sól
pieprz
majonez
migdały (drobno posiekane 10 dag
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: piersi z kurczaka w panierce migdałowej

każda pierś przetni w poprzek na pól, rozbij tłuczkiem, oprósz solą i pieprzem. Bułke tartą wymieszaj z migdałami. Piersi z jednej strony posmaruj majonezem i właśnie tą stronę obtocz w bułce z migdałami i zwiń w rulon. Smaż na oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maciek7 20.09.2011 20:31
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak