Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś z kurczaka na porach

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kury 2 szt
por 1 szt
majonez do posmarowania
Sól,delikat czerwony do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka na porach

Piersi pokroić w kostkę przyprawić delikatem i solą odstawić na 0, 5 h. Por pokroić w 1 cm krążki. W naczyniu żaroodpornym wyłożyć pory , piersi z kurczaka i posmarować majonezem. Zapiekamy w piekarniku około 1 h.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 02.12.2013 08:32
smaczne połączenie
ben-ka 15.03.2013 21:59
świetny przepis,warty wypróbowania.
Krystyna32 24.02.2012 08:18
extra
Izka192 24.09.2011 16:53
bardzo apetyczne wygląda
SyMiki 09.09.2011 19:55
super
angelika14 27.08.2011 14:22
świetny przepis
rzenia15 29.06.2011 11:01
muszę wypróbowac
eli_555 16.05.2011 23:05
na pewno pyszne
Edyta38 26.03.2011 17:36
extra!!!!! nigdy nie robiłam
Dorota59 21.03.2011 14:19
takiego to nie robiłam
kuklik 10.12.2010 16:46
ciekawy przepis i ten majonez
marta0906 22.10.2010 15:43
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak