Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem i czerwoną fasolą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mieszanki sałat 400 g
pomidory 2
oliwek zielonych garść
kaparów z zalewy garść
oliwa
czerwonej fasoli 1/2 puszki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem i czerwoną fasolą

Sałaty płuczemy i rwiemy na kawałki, układamy w salaterce.

Na wierzchu układamy kawałki tuńczyka i pokrojonego pomidora. Posypujemy oliwkami, kaparami oraz czerwoną fasolą (należy ją wcześniej wypłukać).

Sałatkę polewamy oliwą z oliwek lub ulubionym dressingiem i oprószamy świeżo mielonym pieprzem oraz oregano

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smerfetka79 10.05.2012 10:02
piękna..kolorowa i na pewno smaczna:))
smerfetka79 10.05.2012 10:02
piękna..kolorowa i na pewno smaczna:))
Goya 20.04.2012 14:25
pięknie
eli_555 10.06.2011 22:20
pycha
ewelinapac 15.05.2011 18:50
fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak